U hebt de keuze uit één van de volgende abonnementen


Kies het abonnement inkomstenbelasting en toeslagen dat bij u past

Belastingzaken geregeld met een abonnement inkomstenbelastingBij ons heeft u de keuze uit 2 soorten abonnementen om altijd uw inkomstenbelasting en toeslagen goed geregeld te hebben. Wij bieden pakketten voor 1 óf 2 personen in de variant basis of plus. De plusabonnementen zijn uitgebreide pakketten en bestaan uit dezelfde diensten als een basisabonnement, maar de hoeveelheid af te nemen diensten is meer dan bij het basisabonnement. Kies dus ook voor een abonnement inkomstenbelasting en toeslagen zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw belastingen en toeslagen altijd goed geregeld hebt!

Wilt u bijvoorbeeld meerdere malen per jaar een voorlopige aanslag aanvragen? Dan kunt is het pluspakket wellicht een ideale oplossing voor u. Voor elk pakket geldt dat u de kwaliteit krijgt die u van ons kunt verwachten. Wij bieden hoge kwaliteit dienstverlening tegen een gunstige prijs. Van de meeste diensten die wij voor u verrichten ontvangt u een uitgebreid fiscaal rapport. Deze rapporten kunnen onder andere belangrijk zijn voor diverse instanties, zoals banken of woningcorporaties.

Wilt u liever geen abonnement afsluiten maar losse diensten afnemen? Dat kan uiteraard! De kosten per onderdeel van een abonnement zijn € 38,50 inclusief 21% BTW.